De essensielle glasskrukkene du trenger for gjæring

Fermentering krever svært lite utstyr for å komme i gang, men en krukke eller tank er avgjørende.Melkesyregjæringer, som kimchi, surkål og helsur dill pickles, er avhengige av anaerobe bakterier for å fungere;med andre ord kan bakteriene overleve uten oksygen.Så å lage trygg og smakfull kimchi betyr å holde gjæringen under saltlake slik at melkesyrebakteriene kan gjøre magien sin og skurkene som kan ødelegge maten ikke kan komme til det.Fermentorer oggjæringsglasskrever ikke komplisert arbeid.Men de fungerer bra fordi de er ugjennomtrengelige og kan fylles med din fremtidige kimchi og saltlake før du dekker dem med vekter og lokk.

Hva er det beste materialet for engjærende glasskrukke?
Glass: Hvis du akkurat har begynt å lage din egen fermenterte mat, er dette et komfortabelt og rimelig alternativ.Det er kjemikaliefritt, det riper seg ikke lett, og det er relativt billig hvis du har mye fermentert mat å lagre.Du kan finne hermetikkkrukker, glasskrukker og til og med murerkrukker på markedet for å bruke som gjæringskrukker.

Hvilken kapasitet kan du velge?
Hvor mange fermenterte matvarer planlegger du å produsere om gangen?Hvis du bare vil prøve et lite prosjekt for én person, vil kanskje en krukke fungere for dine behov.Hvis du liker å lage store mengder til deg selv eller en restaurant, bør du vurdere en krukke med større kapasitet for dine behov.

Lufttett forsegling
Lufttette krukker tilbyr en trygg og praktisk måte å konservere sylteagurk på.En lufttett forsegling hindrer luft i å komme inn og er avgjørende for å holde pickles sprø og frisk.Se etter krukker med lufttette lokk og vakuumforseglingsegenskaper for å holde sylteagurken frisk.

Anbefaltgjæringsglass
Det er så mange forskjellige typer gjæringsglass på markedet i dag at hvis du ikke har gjæret mat før, kan du føle deg overveldet og ikke vite hvor du skal begynne.Selv om du har gjæret mat i flere år, kan det være lurt å legge til en ny krukke til repertoaret ditt eller prøve en ny type krukke eller beholder.For å hjelpe deg med å finne det beste gjæringskaret for deg, så vi etter krukker som har bestått tidens tann: holdbare, matsikre, enkle å bruke og gir deg mange års gjæringsmoro.Når du har krukken din, trenger du bare litt saltlake, litt tid og en oppskrift eller to.

1. Mason gjæringskrukke i glass
Det er så mange forskjellige alternativer når det kommer til gjæring, ikke la deg skremme av alle de forskjellige gjæringsforsyningene du måtte trenge, en enkel Mason-krukke vil fungere!
En vanlig Mason-krukke vil gjøre susen når det kommer til gjæring.Pass på at du bruker en murerkrukke med bred munn.Dette er viktig fordi du ønsker å få ting lett inn og ut, så smalmunnende glass kan være vanskelig.

2. Fat gjæring krukke
Disse gjæringsglassene i glass er perfekte for gjæring - dra nytte av de fantastiske helsefordelene som tilbys av fermentert mat.Denne store glasskrukken er perfekt for fermentering av surkål, kefir, rødbeter, kombucha og andre fermenterte grønnsaker eller matvarer du måtte like.Destor gjæringskrukke i glasser stor nok til å romme mange godsaker.Glasskrukken er laget av klart glass slik at du kan nyte gjæringsprosessen.

3. Clip top gjæringskrukke

Elskere av sylteagurk vet at sylteagurk med god smak starter med den riktige krukken.Mens det er mange merker og typer syltebeholdere på markedet, er detglasskrukke med klemlokkkommer på en nær andreplass som den beste sylteagurkkrukken for 2023. Denne krukken har et håndtak som er lett å gripe og er lett å åpne og lukke lokket med klips på, noe som gjør denne krukken enkel å bruke for folk i alle aldre.

Konklusjon
Fra de ovennevnte glasskrukkene kan du velge den som passer din smak og behov.Enten det er holdbarhet, brukervennlighet eller lufttetthet, har disse dunkene deg dekket.Så fortsett og ta et valg om å lagre sylteagurken og nyte smaken i lang tid.Lykke til med sylting!

Hvis du er interessert i våre produkter, kan du gjernekontakt oss:

Email: rachel@antpackaging.com / shirley@antpackaging.com / merry@antpackaging.com

Tlf: 86-15190696079

Følg oss for mer informasjon


Innleggstid: Aug-02-2023
WhatsApp nettprat!