Tentang Kami

Xuzhou Sireum Kaca Produk Co., Ltd.

XuzhouAnt Glass Products Co., Ltd mangrupikeun supplier profésional dina industri gelas Cina, kami utamina ngusahakeun botol kaca dahareun, botol saos, botol anggur, sareng produk kaca anu aya hubunganana.Kami ogé tiasa nawiskeun ngahias, percetakan layar, lukisan semprot sareng pangolahan jero anu sanés pikeun nyayogikeun jasa "toko hiji-eureun".

Xuzhou Ant kaca mangrupakeun tim profésional anu miboga kamampuh pikeun ngaropéa bungkusan kaca luyu jeung sarat konsumén ', sarta nawarkeun solusi profésional pikeun konsumén pikeun ngangkat nilai produk maranéhanana.Kapuasan pelanggan, produk kualitas luhur sareng palayanan anu saé mangrupikeun misi perusahaan urang.Kami yakin yén kami sanggup ngabantosan bisnis anjeun tumbuh terus-terusan babarengan sareng kami.

Kauntungannana

  • Sertipikat dina ISO 9001: 2011, BACL sareng SGS

  • Supplier profésional kalayan pangalaman 10+ taun

  • Kontrol kualitas anu ketat

  • Desain custom disambut (OEM & ODM)

  • Ti produsén badag, leuwih dipercaya

  • Deliery gancang

Produk panganyarna