Tentang Kami

Xuzhou Sireum Kaca Produk Co., Ltd.

XuzhouAnt Glass Products Co., Ltd mangrupikeun supplier profésional dina industri gelas Cina, kami utamina ngusahakeun botol kaca dahareun, botol saos, botol anggur, sareng produk gelas anu aya hubunganana.Kami ogé tiasa nawiskeun ngahias, percetakan layar, lukisan semprot sareng pangolahan jero anu sanés pikeun nyayogikeun jasa "toko hiji-eureun".

Xuzhou Ant kaca mangrupakeun tim profésional anu miboga kamampuh pikeun ngaropea bungkusan kaca luyu jeung sarat konsumén ', sarta nawarkeun solusi profésional pikeun konsumén pikeun ngangkat nilai produk maranéhanana.Kapuasan pelanggan, produk kualitas luhur sareng palayanan anu saé mangrupikeun misi perusahaan urang.Kami yakin yén kami sanggup ngabantosan bisnis anjeun tumbuh terus-terusan babarengan sareng kami.

Kauntungannana

  • 10,0000+ m² gudang sareng bengkel

    10.0000+

    10,0000+ m² gudang sareng bengkel
  • 16 taun pangalaman fokus kana bungkusan kaca

    16 taun

    16 taun pangalaman fokus kana bungkusan kaca
  • 50+ nagara sareng daérah anu diékspor

    50+

    50+ nagara sareng daérah anu diékspor
  • 150+ pagawe ngalaman profésional

    150+

    150+ pagawe ngalaman profésional
  • 500 juta potongan dihasilkeun taunan

    500 juta

    500 juta potongan dihasilkeun taunan
  • 1000+ molds bébas pikeun konsumén ngagunakeun

    1000+

    1000+ molds bébas pikeun konsumén ngagunakeun

Kasus Palanggan ngaropéa

Chat Online WhatsApp!