Tentang Kami

Xuzhou Sireum Kaca Produk Co., Ltd.

XuzhouAnt Glass Products Co., Ltd mangrupikeun supplier profésional dina industri gelas Cina, kami utamina ngusahakeun botol kaca dahareun, botol saos, botol anggur, sareng produk gelas anu aya hubunganana.Kami ogé tiasa nawiskeun ngahias, percetakan layar, lukisan semprot sareng pangolahan jero anu sanés pikeun nyayogikeun jasa "toko hiji-eureun".

Xuzhou Ant glass mangrupikeun tim profésional anu ngagaduhan kamampuan pikeun ngaropea bungkusan kaca saluyu sareng sarat palanggan, sareng nawiskeun solusi profésional pikeun konsumén pikeun ningkatkeun nilai produkna.Kapuasan pelanggan, produk kualitas luhur sareng palayanan anu saé mangrupikeun misi perusahaan urang.Kami yakin yén kami sanggup ngabantosan bisnis anjeun tumbuh terus-terusan babarengan sareng kami.

Chat Online WhatsApp!