За нас

Xuzhou Ant Glass Products Co., Ltd.

XuzhouAnt Glass Products Co., Ltd е професионален снабдувач во кинеската индустрија за стакларија, ние главно работиме на стаклени шишиња за храна, шишиња со сос, шишиња за вино и други сродни стаклени производи.Исто така, можеме да понудиме украсување, печатење на екран, сликање со спреј и друга длабока обработка за да ги исполниме услугите на „едношалтерски систем“.

Xuzhou Ant стаклото е професионален тим кој има способност да го прилагоди стакленото пакување во согласност со барањата на клиентите и да понуди професионални решенија за клиентите да ја подигнат вредноста на нивните производи.Задоволството на клиентите, производите со висок квалитет и удобната услуга се мисии на нашата компанија.Веруваме дека сме способни да му помогнеме на вашиот бизнис постојано да расте заедно со нас.

WhatsApp онлајн разговор!