За нас

Xuzhou Ant Glass Products Co., Ltd.

XuzhouAnt Glass Products Co., Ltd е професионален снабдувач во кинеската индустрија за стакларија, ние главно работиме на стаклени шишиња за храна, шишиња со сос, шишиња за вино и други сродни стаклени производи.Исто така, можеме да понудиме украсување, печатење на екран, сликање со спреј и друга длабинска обработка за да ги исполниме услугите на „едношалтерски систем“.

Xuzhou Ant стаклото е професионален тим кој има способност да го прилагоди стакленото пакување во согласност со барањата на клиентите и да понуди професионални решенија за клиентите да ја подигнат вредноста на нивните производи.Задоволството на клиентите, производите со висок квалитет и удобната услуга се мисии на нашата компанија.Веруваме дека сме способни да му помогнеме на вашиот бизнис постојано да расте заедно со нас.

Предност

 • 10.000+ m² магацини и работилници

  10.0000+

  10.000+ m² магацини и работилници
 • 16 годишно искуство фокусирано на стаклена амбалажа

  16 години

  16 годишно искуство фокусирано на стаклена амбалажа
 • 50+ извезени земји и региони

  50+

  50+ извезени земји и региони
 • 150+ професионално искусен вработен

  150+

  150+ професионално искусен вработен
 • Се произведуваат 500 милиони парчиња годишно

  500 милиони

  Се произведуваат 500 милиони парчиња годишно
 • Повеќе од 1000 калапи се бесплатни за корисниците да ги користат

  1000+

  Повеќе од 1000 калапи се бесплатни за корисниците да ги користат

Прилагоден случај за клиенти

WhatsApp онлајн разговор!