Rreth Nesh

Xuzhou Ant Glass Products Co., Ltd.

XuzhouAnt Glass Products Co, Ltd, është një furnizues profesionist në industrinë e qelqit të Kinës, ne po punojmë kryesisht në shishe qelqi ushqimore, shishe salce, shishe vere dhe produkte të tjera qelqi të ngjashme.Ne jemi gjithashtu në gjendje të ofrojmë dekorim, printim në ekran, lyerje me spërkatje dhe përpunime të tjera të thella për të përmbushur shërbimet "one-stop shop".

Xhami Xuzhou Ant është një ekip profesional i cili ka aftësinë të personalizojë paketimin e qelqit në përputhje me kërkesat e klientëve dhe të ofrojë zgjidhje profesionale për klientët për të rritur vlerën e produkteve të tyre.Kënaqësia e klientit, produktet me cilësi të lartë dhe shërbimi i përshtatshëm janë misionet e kompanisë sonë.Ne besojmë se jemi në gjendje të ndihmojmë biznesin tuaj që të rritet vazhdimisht së bashku me ne.

Avantazhi

  • Çertifikuar sipas ISO 9001:2011, BACL dhe SGS

  • Furnizues profesionist me përvojë 10+ vjeçare

  • Kontroll i rreptë i cilësisë

  • Dizajni me porosi është i mirëpritur (OEM & ODM)

  • Nga prodhuesi i madh, më i besueshëm

  • Dorëzimi i shpejtë

Produktet e fundit