Botol Omben-omben

  • Sajarah Brandy

    Sajarah Brandy

    Brandy minangka salah sawijining anggur sing paling bergengsi ing donya, lan ing Prancis tau diarani "susu kanggo wong diwasa", kanthi makna sing jelas: brendi apik kanggo kesehatan.Ana sawetara versi nggawe brendi kaya ing ngisor iki: I ...
    Waca liyane
  • Bentenipun antarane omben-omben lan liqueur

    Bentenipun antarane omben-omben lan liqueur

    Kanggo bartender lan konsumen tingkat entri, istilah "omben-omben" lan "liqueur" katon mbingungake.Kanggo nggawe masalah luwih elek, padha duwe akeh sing padha: loro-lorone minangka bahan bar umum, lan sampeyan bisa tuku loro ing toko omben-omben.Tembung-tembung sing padha karo iki asring diarani ...
    Waca liyane
  • Kawruh dhasar wiski

    Kawruh dhasar wiski

    Wiski digawe kanthi nyuling biji-bijian kayata barley, rye, lan jagung.Wiski minangka jinis alkohol sing digawe saka distilasi biji-bijian kayata barley, rye, lan jagung.Tembung "wiski" asalé saka tembung Gaelik "uisge-beatha", sing tegesé "banyu panguripan".The...
    Waca liyane
  • 7 Botol Kaca Cognac Paling Apik Kanggo Ngunggahake Pengalaman Ngombe Brandy Sampeyan

    7 Botol Kaca Cognac Paling Apik Kanggo Ngunggahake Pengalaman Ngombe Brandy Sampeyan

    Cognac wiwit abad kaping 16 lan minangka salah sawijining roh paling tuwa.Cognac minangka brandy sing disaring saka anggur, sing menehi rasa sugih sing jero.Sejatine, tembung brendi asalé saka tembung Walanda brandewijn, sing tegesé "anggur sing diobong."Akeh wong mikir Prancis ...
    Waca liyane
  • Sejarah Vodka

    Sejarah Vodka

    History of vodka & Bottles kanggo iku ayo kang njaluk ngerti sajarah Vodka mbentang akeh negara Eropah wétan, kalebu Rusia, Polandia lan Swedia.Saben negara ngasilake vodka kanthi cara sing beda-beda, kanthi tingkat alkohol sing beda-beda.
    Waca liyane
  • 3 Tips kanggo Nyimpen Roh ing Omah

    3 Tips kanggo Nyimpen Roh ing Omah

    Yen sampeyan alkohol, kemungkinan sampeyan duwe luwih saka siji botol ing omah.Mungkin sampeyan duwe bar sing apik, mbok menawa botol sampeyan nyebar ing omah sampeyan - ing lemari, ing rak, malah dikubur ing mburi kulkas sampeyan (he, kita ora ngadili!).Nanging yen sampeyan pengin ...
    Waca liyane
  • 9 Gagasan Botol Anggur Kaca kanggo Nyolong kanggo Pernikahan Luar Ruangan

    9 Gagasan Botol Anggur Kaca kanggo Nyolong kanggo Pernikahan Luar Ruangan

    Ngatur manten asring tugas paling tugas ing sembarang urip rauh-kanggo-be-nikah.Saka planning kanggo budgeting kanggo milih saben rinci wedding cilik, iku cukup kanggo drive sapa ing pinggiran kanggo sawetara dina (maca sasi)!Ora gumun istilah 'Bridezilla' ...
    Waca liyane
  • Botol Kaca Alkohol Paling apik kanggo 2022

    Botol Kaca Alkohol Paling apik kanggo 2022

    9 botol alkohol kaca paling apik kanggo merek sampeyan Botol kaca alkohol sing paling apik yaiku sing bakal sampeyan banggakake ditampilake ing meja lan ngombe minuman.Dheweke duwe wujud, warna, utawa digawe kanthi bahan sing larang, sampeyan pengin ...
    Waca liyane
  • Sejarah Wiski

    Sejarah Wiski

    Sejarah wiski & Botol kanggo iku ayo padha ngerti Whisky minangka roh sing misuwur ing donya sing asale saka Skotlandia ing Inggris.Kanthi popularitas wiski, macem-macem botol wiski kaca wiwit katon.The...
    Waca liyane
Obrolan Online WhatsApp!