Tur Pabrik

Pabrik Four

Kualitas minangka siji-sijine kritéria kanggo produk.Sikap sing ketat lan aman kudu ditrapake ing kabeh aspek produksi produk.

Metode Inspeksi

Metode eksperimen kanggo tahan kejut termal lan daya tahan wadah kaca;GB / T 4548 cara tes lan klasifikasi kanggo resistance erosi banyu saka lumahing utama wadhah kaca;Watesan timbal, kadmium, arsenik lan antimoni sing diidini ing wadhah kaca;3.1 standar kualitas kanggo botol kaca

Tes Kekuwatan

Botol babak kudu digawa metu miturut pranata GB / T 6552. Pilih bagean paling lemah utawa kontak bagean awak botol kanggo impact.Tes jinis bisa ditindakake kanthi simulasi tabrakan produksi utawa deteksi ing mesin.

Priksa Sampling

Pisanan, ngitung jumlah paket sing diekstrak miturut 5% saka total paket ing kumpulan barang iki: siji katelu saka jumlah paket sing dibutuhake dipilih kanthi acak saka ngarep, tengah lan mburi saben kendaraan, lan 30% - 50% paket dipilih kanthi acak saka saben paket kanggo inspeksi tampilan.

图片1
图片7
图片2
图片3
图片8
图片9

Pasar Minang

Amerika Utara
%
Amérika Kidul
%
Asia Tenggara
%
Eropah Wétan
%
Oseania
%

Kenapa Kita?

Sikap produksi sing ketat lan tanggung jawab, proses produksi sing efisien.Ngontrol kualitas lapisan botol kanthi lapisan kanggo mesthekake yen botol kasebut padhet lan awet.

HTB1rk2jxKuSBuNjy1Xcq6AYjFXa8.jpg_.webp


Obrolan Online WhatsApp!