Botol sing disesuaikan

Solusi kanggo pertumbuhan bisnis sampeyan (1)
Solusi kanggo pertumbuhan bisnis sampeyan (2)
Solusi kanggo pertumbuhan bisnis sampeyan (3)
Solusi kanggo pertumbuhan bisnis sampeyan (4)

Setel botol sampeyan.Mbedakake merek sampeyan.

Kita minangka pemasok profesional ing industri barang kaca China,
kita utamane nggarap botol kaca lan kendi kaca, botol minuman keras,
Botol kaca kosmetik, lan produk kemasan kaca liyane sing gegandhengan.

 

  • Fokus ing kemasan kaca kanggo 16 taun
  • 3 bengkel, 10 jalur perakitan, lan 6 bengkel pangolahan jero
  • FDA, SGS, CE sertifikasi internasional disetujoni
  • Diekspor menyang luwih saka 30 negara lan wilayah

bagan alur

  • Nyedhiyani SolusiNyedhiyani Solusi
  • Pangembangan ProdukPangembangan Produk
  • Sampel produkSampel produk
  • Konfirmasi PelangganKonfirmasi Pelanggan
  • Produksi Massal lan KemasanProduksi Massal lan Kemasan
  • PangirimanPangiriman

Wadah Kaca Customized

Kita nggambar tren lan teknologi anyar saben dina, kita terus ngoptimalake peralatan teknis, lan njaga kontak sing cedhak karo para pelanggan.Keprigelan sing paling penting yaiku mangertos syarat para pelanggan lan dadi proaktif kanggo nyukupi kabutuhane. Klien sing dipesen duwe cetakan lan rongga, malah sing digawe kanggo wong-wong mau ing toko alat eksklusif. Kita ndhukung pelanggan ing kabeh proses saka pilihan desain. lan pembangunan kabeh cara liwat kanggo layanan sawise-sale.

  • Sketsa DesainSketsa Desain
  • Modeling 3DModeling 3D
  • Cetakan CustomCetakan Custom
  • Sampel ProduksiSampel Produksi
  • Produksi MassalProduksi Massal
  • Inspeksi KualitasInspeksi Kualitas
  • Kemasan ProdukKemasan Produk
  • Pangiriman CepetPangiriman Cepet

Proses Produk lan Aksesoris

Mangga kandhani jinis pangolahan dekorasi sing sampeyan butuhake:

  • Botol kaca: kita bisa nawakake electroplate, sablon sutra, ukiran, hot stamping, frosting, decal, label, Warna Coated, etc.
  • Tutup logam: Akeh ukuran lan warna kanggo pilihan.
  • tutup plastik: UV Coating, printing, Galvanization, Hot Stamping, etc.
  • Kolar Aluminium: Kabeh jinis desain khusus kanggo diffuser lan minyak wangi lan botol liyane.
  • Kothak Warna: Sampeyan ngrancang, kita nindakake kabeh kanggo sampeyan.
  • ElectroplateElectroplate
  • LacqueringLacquering
  • Silk-screen PrintingSilk-screen Printing
  • UkiranUkiran
  • Stamping EmasStamping Emas
  • FrostingFrosting
  • DecalDecal
  • LabelLabel
Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita
Obrolan Online WhatsApp!