8 måter å organisere kjøkkenet ditt med oppbevaringskrukker i glass

Oppbevaringsglass i glasshar kommet langt fra sin ydmyke hermetikkopprinnelse, og det er ikke vanskelig å se hvorfor.Disse glassbeholderne, som kommer i en rekke størrelser (og til og med farger, hvis det er noe for deg), er bare iboende nyttige.Faktisk, hvis du har et kjøkken som trenger litt organisering, kan de være din beste venn.

Her er åtte måter du kan stole på disse husholdningsstiftene for å holde kjøkkenet i orden.

1.Krydderoppbevaring i glass

Faller alt krydderet ut av skapet når du åpner døren?Kan du aldri finne sellerifrøet ditt fordi spisskummen fortsetter å invadere rommet ditt?Jeg er skyldig som siktet på begge kontoene.Minikrydderglasskrukker, stilt opp i en skuff, er en genial måte å holde krydder synlige og klare for den nye oppskriften du vil prøve ut.

2. Matforberedelse

Salat-i-en-krukke-oppskrifter er over hele Pinterest, og med god grunn - de er en enkel og effektiv måte å pakke en lunsj - menoppbevaringsglass i glasser også gode til matlaging.Kutt opp salat og annet grønt når du kommer hjem fra markedet, så holder de seg klare til salater hele uken i kjøleskapet.Prøv også å ha allerede forberedte ingredienser i en glasskrukke og trekk dem ut av kjøleskapet når det er på tide å lage mat.

3. Tørrvarearrangører

Pappesker og plastposer er rotete og kan gjøre det mulig for skadedyr å komme inn i mel, frokostblandinger og snacks.Oppbevaringsglass i glass med klemlokkHold alle tørre varer friske og klare til bruk, og deres ensartede størrelse gjør at de passer godt sammen også.

glasskornbeholdere
glasskornbeholdere
oppbevaringskrukke for kjøkken i klart glass

4.Cupcake Organizer

Muffins-tinnforinger av papir har en tendens til å fly over alt, og du kan aldri se dem i de små plastbeholderne.Stable dem alle i en Mason-krukke, og de vil være en bakers drøm - alltid innen rekkevidde.

5. Utensil Wrangler

Redskap i en skuff kan bli uorganisert, og noen ganger får du ikke engang åpnet skuffen (det er alltid min boksåpner som er synderen).En hengende trio av murerkrukker kan holde redskaper bare en armlengdes avstand fra omrøring eller øsing.

6. Tørkede nøtter og frukt

Forseglede glasskrukkerlage utmerkede oppbevaringsbeholdere for tørket frukt, nøtter og frø.Enten du oppbevarer disse varene på pantryhyllen eller legger dem i fryseren for å holde ting friske lenger, er lokk med lokk et utmerket valg.

7. Holder honning eller syltetøy

Glasskrukker er gode holdere for både honning og syltetøy.Oppbevar "lageret" i en større krukke og plasser mindre, brede krukker av hver til spisebordet som en del av midtpunktet.

8. Hold te og kaffe i glass
Krukker lager pene små holdere for både te og kaffe.Det spiller ingen rolle om du bruker hele kaffebønner eller malt kaffe, om du bruker løsbladste eller foretrekker teposer.

matkrukke i glass
matkrukke i glass
matkrukke i glass

Oppbevaring av noe av det ovennevnte i krukker gir kjøkkenet ditt en koselig, hjemmelignende atmosfære.Og nok en gang vil krukker med godt lokk holde ting friskt lenger.


Innleggstid: 23. september 2021
WhatsApp nettprat!