9 Manatu Igoa Fagu Uaina e Gaoi mo lau Fa'aipoipoga i fafo

O le fa'atulagaina o se fa'aipoipoga e masani lava o le tiute sili lea ona mamafa i so'o se olaga e le'i leva ona fa'aipoipo.Mai le fuafuaina i le paketiina i le filifilia o faʻamatalaga laiti uma o le faaipoipoga, ua lava e tulia ai soʻo se tasi i luga mo ni nai aso (faitau masina)!Leitioa le faaupuga 'Bridezilla', a?

Aemaise lava pe a oo i teuteuga o le faaipoipoga, o se paluga tele e faʻaalu i luga o le tele o mea manaia atonu e te le toe faʻaaogaina.E le talafeagai ea le toe fa'afefe ma toe fa'aoga nisi o mea atonu o lo'o e ta'atia i lou fale - ae maise lava pe a uma lau bachelorette?

Ioe, e sa'o, uma nafagu uaina tioatamafai mulimuli ane ona fa'aoga!Ua mae'a a matou su'esu'ega ma fa'aputuina ni manatu faufau ma mautinoa DIY fagu uaina e mafai ona e fa'aogaina e fai ma teuteuga matagofie o le fa'aipoipoga.Pau lava le mea e te manaʻomia o sina taimi ma lau faleoloa faʻatau fale.E foliga faigofie, sa'o?

Fa'aauau le ta'avale mo ni manatu teuteu o le fa'aipoipoga e le tu'ua ai se pu uliuli i le teugatupe a tama!

1 Fausia Fa'ailoga Fa'apitoa

Ave fa'amatalaga fa'atatau i le isi tulaga e ala i le fa'aopoopoina o fa'ailoga fa'aaganu'u i le uaina e tu'uina atu i lau 'au talimalo.Nai lo le va'ava'ai fa'aletonu pe leai, o fagu o le a foliga matagofie, fa'amoemoe, ma o se vaega o lau va'aiga fa'aipoipo pe a tu'u i luga o le laulau.Ma le isi, o nei mea o le a avea ma se faʻamanatuga matagofie o le faaipoipoga pe a maeʻa le vasega mulimuli!

fagu uaina tioata1

Ata maiPinterest

2 Fausia se Fa'aaliga Fugalaau

Afai e te manaʻo e faʻaaogafagu ipu uainae fai ai se mea e fai ma fa'aaliga fugala'au fa'apitoa, mafaufau e fa'aofi i totonu o lau siata nofoa.E ui e le faʻapitoa i luga o le laulau faʻafeiloaʻi, o lenei manatu - o loʻo faʻaalia iinei i le faʻaaogaina o se apefai e fai ma faʻavae - e mautinoa lava e avea ma nofoaga autu i soʻo se taligalu.

fagu uaina tioata2

Ata maiPinterest

3 Meaalofa

Ina ia tausisia le autu o le uaina, auina atu malo i le fale ma a latou lava fagu patino.Faiga lefagu ava tioatafa'atasi ai ma se fa'ailoga fa'aaganu'u ina ia mafai ona tu'u ese e fai ma fa'amanatuga.

fagu uaina tioata3

Ata maiPinterest

4 Usu numera laulau

O foliga fa'alelei o nei laupapa tama'i laupapa o lo'o tautau i le twine o le a fa'atonu ai au malo i a latou laulau i sitaili.

fagu uaina tioata4

Ata maiPinterest

5 Faʻataʻitaʻiga i le Pampas Grass

Le fiafia i fugalaau po o moligao?Ave ni musumusuga mai lenei faaipoipoga ma le pagafagu ipu uaina fuafaʻatasi ma pampas mo se mafanafana, faʻalelei bohemia.O mutia uumi e faʻaopoopo atili ai le maualuga i le faʻaaliga.

fagu uaina tioata5

Ata maiPinterest

6 Mea Fa'atotonuga Vali

Afai e te mana'o e fai se galuega fa'akomepiuta, tago i luga ni nai atigi apa vali ma fa'aola gaogaofagu tioata uisiki.Afai o lo'o e fa'afefiloi lanu, taumafai e tumau i totonu o le lanu tutusa, talu ai o le a le fetaui foi fagu.Mettalics e le tutusa lelei ma latou siitia le foliga o soʻo se laulau.

fagu uaina tioata6

Ata maiPinterest

7 Teuga Ala

E fetaui lelei mo se fa'aipoipoga i fafo, tootoo po'o laau uumi i le eleele e laina ai le alasavali, ona fa'apipi'i lea o fagu uaina i le manoa.O fagu e mafai ona faʻatumu i soʻo se fugalaau faʻapipiʻi.

fagu uaina tioata7

Ata maiPinterest

8 Fa'afanua tautau

Fa'aopoopo se lanu i lau sauniga i fafo e ala i le tautauina o fagu uaina vali mai se la'au i luga a'e (e fai ai fo'i se fa'aaliga iloga o le sauniga).Afai o le nofoaga e leai ni laau paolo, e mafai foi ona fai i se arbor.Mo le fa'alelei atili, fa'ailoga fagu i lipine po'o fugalaau.

fagu uaina tioata8

Ata maiPinterest

9 Fagu Tusi Ta'ita'i

Mo se mimilo i luga o le tusi asiasi masani, fai i au malo e faʻaaoga se maka auro poʻo siliva e saini ai se fagu uaina e mafai ona e fiafia i ai i lou tausaga muamua.Fautuaga vave: O le tele o le lisi o tagata asiasi, o le tele foi lea o le vaega o le a e manaʻomia.Alu mo se fagu magnum.

fagu uaina tioata9

Ata maiPinterest


Taimi meli: Feb-18-2022
WhatsApp Online Chat!