Hvorfor er glassflasker bedre enn plastflasker for krydder?

Et must-have på kjøkkenet er krydder.Hvordan du lagrer krydderne dine vil avgjøre om de holder seg ferske lenge.For å holde krydderne friske og krydre maten som forventet, må du lagre dem i krydderflasker.Derimot,krydderflaskerer laget av forskjellige materialer Så det er litt vanskelig å velge en krydderflaske.

I livet er det vanligste glasskrydderflasker og krydderflasker i plast.Selv om både plast- og glasskrydderflasker er egnet for oppbevaring av krydder, yter glassflasker bedre enn plastflasker.Årsakene er som følger.

Krydderflasker i glass er trygge og fri for mikroplastiske giftstoffer
Glass er det foretrukne materialet for kjøkken av helse- og sikkerhetsmessige årsaker.Når det utsettes for høye temperaturer, vil ikke glass lekke kjemikalier inn i duftene, noe som vil holde dem naturlige og sunne når de brukes.Plast på den annen side har en tendens til å lekke, noe som introduserer plast i krydderne.I tillegg har krydder som legges i plastkrydderflasker en plastisk smak og lukt, og tar bort deres naturlige smak og aroma.

Krydderflasker i glass beskytter krydder mot fuktighet
En av grunnene til å oppbevare krydder i krydderflasker er å beskytte dem mot fuktighet.Dessverre er krydderflasker i plast porøse, noe som lar små mengder luft komme inn i flasken, noe som fører til krydderforurensning.Når luft kommer inn i flasken, går friskheten til krydderet tapt og krydderet utløper selv før forventet utløpsdato.Krydderflasker i glassikke la luft komme inn i flasken, så de kan beskytte krydderne i lang tid!

Krydderflasker i glass er holdbare

Glassflasker er laget av en blanding av bærekraftige ressurser og naturlige stoffer og bruker en oppvarmingsprosess for å herde glasset, øke dets styrke og seighet.Som et resultat er krydderflasker i glass relativt mer holdbare og varer lenger.

Når det gjelder plastflasker, slites de ut i løpet av veldig kort tid.Dessuten er de ikke holdbare og kan bli skadet etter grov bruk.Dermed er glassflasker de beste krydderbeholdere da de tåler vanlig bruk og er relativt harde.

Krydderflasker i glass produseres på en mer miljøvennlig måte

Produksjon av glassflasker gir fem ganger mindre utslipp av klimagasser enn plastflasker og bruker halvparten av fossilt brensel fra plastflasker.Glassflasker er laget av naturlige, miljøvennlige materialer som er rikelig med.Plastflasker er imidlertid laget av ikke-fornybare materialer som raskt blir oppbrukt.I tillegg etterlater produksjonsprosessen av plastflasker giftige stoffer.Derfor er de beste glasskrydderbeholderne produsert på en mer miljøvennlig måte sammenlignet med plastbeholdere.

Krydderflasker i glass er gjenbrukbare

Krydderflasker i glass kan gjenbrukes om og om igjen uten tap av kvalitet.Plastkrydderflasker kan også gjenbrukes, men de vil deformeres, smelte eller brytes ned over tid.Du må være ekstra forsiktig når du bruker krydderflasker i plast, så pass på at du ikke setter dem på varme steder, for eksempel nær eller over oppvarmede kjøkkenapparater som komfyrer, oppvaskmaskiner, ovner eller mikrobølgeovner.Krydderflasker i glass foretrekkes fordi de gir langvarig service og ikke krever ekstra forsiktighet når de håndteres.

Kort sagt, krydderflasker i glass er en vesentlig del av det moderne kjøkkenet.De er sunne, miljøvennlige, enkle å rengjøre og håndtere, estetisk tiltalende, praktiske og holder maten frisk og original.Hvis du leter etter en premium beholder for krydder,glasskrydderbeholdereer et godt valg.

ANT Packaging er en profesjonell produsent av glasskrydderemballasje i Kina.Vi kan tilby deg bulk glasskrydderbeholdere i forskjellige former, størrelser, stiler og farger!Hvis du ser etter en produsent av glasskrydderemballasje, eller har et tilpasset behov, ikke nøl med å kontakte oss!Vi kan gi deg de ideelle produktene, rimelige priser og de beste logistikkløsningene!

Hvis du er interessert i våre produkter, kan du gjernekontakt oss:

Email: rachel@antpackaging.com / shirley@antpackaging.com / merry@antpackaging.com

Tlf: 86-15190696079

Følg oss for mer informasjon


Innleggstid: 22. september 2023
WhatsApp nettprat!