Hvordan tappe kald kaffe på flaske?

Hvis du er en ekte elsker av varm kaffe, kan sommermåneden være veldig tøff.Løsningen?Bytt til kaldbryggende kaffe slik at du fortsatt kan nyte den daglige koppen joe.Hvis du planlegger å forberede massevis eller planlegger å dele med venner, her er noen ideer du kan finne nyttige.Les videre for litt nyttig informasjon om kaldbrygging og hvordan du tapper det på flaske.

Her er noen forslag til hvordan du kan servere kald kaffe.

Oppbevaring i plastflasker

Plastflasker er billigere enn glassflasker og har mindre sannsynlighet for å gå i stykker.Imidlertid er de laget av visse kjemikalier som kan øke sannsynligheten for utvasking eller utvinning av visse næringsstoffer.Plast kan også påvirke smaken av kaldbryggekaffe fordi den inneholder en acetalforing og fordi den er mer permeabel for karbondioksid enn glassflasker, så det kan påvirke friskheten til kaldbryggekaffe.

Oppbevaring iglass flasker

I motsetning til plastflasker,kaldbryggede glassflaskerer skjøre og dyrere.Men de er mer egnet for tapping av kald kaffe fordi de ikke inneholder ftalater, polykarbonater og kjemikalier som BPA eller BPA som kan forårsake utvasking.Disse flaskene påvirker heller ikke smaken av kaldbrygget og er sunnere å bruke når du oppbevarer kaldbrygget i kjøleskapet.

Sammenlignet med plastflasker holder glassflasker kaldbrygget friskere lenger og opprettholder en friskere smak av kaldbrygging.Det finnes en rekke typer som du kan bruke til å lagre kaldbryggkonsentrater, og dette inkluderer småMason krukker med lokk.Glassflasker med lokk er også ideelle.Flasker med en grov bomullsklut for å dekke toppen er også gode valg da den grove bomullsduken også kan fungere som et filter.Fest den grove bomullsduken med en gummihånd så den ikke løsner.

Hvordan lage kaldbrygget kaffe?

Mal kaffebønnene i henhold til kaldbryggingsforholdet.
Du må male kaffebønnene til en grov maling og i henhold til forventet kaldbryggeforhold.

Tilsett melet.
Legg kaffegruten i et stort vannglass og hell i kaldt eller romtemperert vann.Rør i ett til to minutter til jorda er helt blandet.Dette gjør at kaffebønnene kan absorbere vannet, som er det andre kaller kaffeoppblomstring.

La blandingen trekke.
La blandingen trekke i 12 til 24 timer, men dette avhenger av hvor sterk du vil at kaffen skal være.Jo lenger den trekker, jo sterkere blir kaffen.Pass på å ikke trekke den for lenge for å unngå muggvekst.

Filtrer den kalde bryggblandingen.
Legg en sil eller sil dekket med et grovt bomullsklut over en stor bolle eller en annen krukke.Sil deretter den kalde ekstraktblandingen for å fjerne eventuelle små partikler.

Oppbevar kaldt ekstraktkonsentrat i kjøleskapet.

Kaldt brygg kan bli ødelagt, så sørg for å oppbevare det i kjøleskapet.Den holder seg i kjøleskapet i 7 til 14 dager, helst ikke lenger enn en uke hvis du planlegger å legge pålegg til partiet.

Cold brew espresso kan brukes til å lage is eller varm kaffe, cold brew brus, cold brew cocktails og cold brew cocktails.

Konklusjon

I varmt vær er kald kaffe din vanlige kopp forfriskende kaffe.Du kan ha en kopp praktisk når du er på farten eller på reise.Kaldbrygget kaffe tappes vanligvis i plast ellerglass flasker.Sistnevnte er imidlertid den foretrukne måten å kaldbrygge på flaske fordi de ikke påvirker smaken på ølet og er sunnere fordi de ikke inneholder kjemikalier som BPA.

Om oss

1 fabrikk

XuzhouAnt Glass Products Co., Ltd er en profesjonell leverandør i Kinas glassindustri, vi jobber hovedsakelig med ulike typer glassflasker og glasskrukker.Vi kan også tilby dekorering, silketrykk, spraymaling og annen dyp prosessering for å oppfylle "one-stop shop"-tjenester.Xuzhou Ant glass er et profesjonelt team som har muligheten til å tilpasse glassemballasje i samsvar med kundenes krav, og tilby profesjonelle løsninger for kundene for å øke produktverdien.Kundetilfredshet, høykvalitetsprodukter og praktisk service er vårt selskaps oppdrag.Vi tror vi er i stand til å hjelpe din virksomhet til å vokse opp kontinuerlig sammen med oss.

team

Hvis du er interessert i våre produkter, kan du gjernekontakt oss:

Email: rachel@antpackaging.com / shirley@antpackaging.com / merry@antpackaging.com

Tlf: 86-15190696079

Følg oss for mer informasjon


Innleggstid: 10-apr-2023
WhatsApp nettprat!